Kokkerelli

Samenwerken aan een gezondere wereld!

Kokkerelli zet zich in voor een gezond voedingspatroon voor kinderen en stimuleert de ontwikkeling van een gezond voedingsaanbod voor kinderen. Door kinderen onder begeleiding te betrekken bij in het ontwikkelproces, ontstaan innovatieve producten en nieuwe voedingsconcepten. Kinderen geven hun mening en ideeën over hoe hun eten moet smaken en hoe het eruit moet zien. Dat zorgt niet alleen voor meer bewustzijn bij kinderen over voeding, maar ook voor de lekkerste 'Kokkerelli Kids Proef' producten.

 

Kids Proef Challenge 2021

In restaurants bestaat een kindermenu vaak uit frietjes met kipnuggets, een frikandel óf een pannenkoek. Gezonde opties voor kinderen zijn nog niet vanzelfsprekend. Om deze te introduceren werd de Kids Proef Challenge georganiseerd. Kinderen bedachten creatieve en gezonde gerechten voor het kindermenu van restaurants.

In opdracht van Kokkerelli & Stichting Kids University for Cooking begeleidt Pluck Experience sinds 2013 diverse projecten om vanuit kidspanels invulling te geven aan concepten op gebied van educatie en innovatie.